Detingut el marit d'Ana Rosa Quintana per encarregar al comissari Villarejo un xantatge

La policia ha registrat el seu despatx i domicili

Afers Interns de la policia ha irromput aquest matí en diversos domicilis per emportar-detinguts a l'empresari sevillà Juan Muñoz (marit de la periodista Ana Rosa Quintana), el seu germà i l'advocat de tots dos per contractar el comissari de Policia José Manuel Villarejo per realitzar un xantatge.

Segons ha informat La Vanguardia, els agents van detectar que els germans Muñoz havien contractat a Villarejo temps abans de la seva detenció -el novembre de l'any passat- per fer un seguiment a una tercera persona i fer-li xantatge si no recuperaven un deute.

S'han produït registres a Sotogrande, Marbella i Madrid, ordenats pel jutge de l'Audiència Nacional Diego d'Egea, que porta la instrucció de la coneguda Operació Tàndem. L'empresari, marit de la periodista Ana Rosa Quintana, ha estat arrestat a Madrid, mentre que al seu germà a Andalusia, per ordre de la Fiscalia Anticorrupció. Tots dos declararan en les pròximes hores davant la policia.

Aquesta operació, autoritzada pel jutge, es produeix el mateix dia que aquest comunica que arxiva altres dues peces més de la causa que investiga Villarejo. Tot i que l'instructor ha ordenat diversos registres vinculats als germans Muñoz, en altres dues peces acaba d'arxivar les indagacions contra els clients del comissari, que li contractaven per obtenir informació confidencial per altes quantitats de diners.

En els registres en el domicili de Villarejo el passat 3 de novembre, els agents van descobrir nombroses converses del comissari gravades en què quedava demostrat que aquest realitzava negocis privats aliens a la seva funció pública i pels quals cobrava grans quantitats de diners.