Mor un home de 56 anys en caure de la Roca de Sa Palomera a Blanes

Es tractava d'un turista alemany que es trobava acompanyat la família

  • Efectius del SEM amb la víctima. Aj. de Blanes
    Efectius del SEM amb la víctima
    Fotos: Aj. de Blanes
  • Efectius del SEM amb la víctima. Aj. de Blanes
    Efectius del SEM amb la víctima
    Fotos: Aj. de Blanes

Un home de 56 anys i nacionalitat alemanya ha mort després de precipitar-se de damunt de la Roca de Sa Palomera a Blanes (Selva). Els fets han tingut lloc pels voltants de dos quarts de nou del vespre. Una patrulla d’agents de la Policia Local de Blanes que estava a prop de la Roca de Sa Palomera ha estat qui ha atès en primera instància l’alerta que ha donat als cossos de seguretat una testimoni de la caiguda.

Malgrat els intents per reanimar-lo, no ha estat possible salvar-li la vida. Efectius de la Policia Local de Blanes, Mossos d’Esquadra i Protecció Civil han procedit a encerclar tot el perímetre d’accés, impedint l’accés del públic, per facilitar la tasca dels cossos d’emergència. La víctima mortal és un home de 56 anys de nacionalitat alemanya que, segons testimonis, s’ha precipitat al buit de manera fortuïta quan visitava el capdamunt de la Roca de Sa Palomera acompanyat de dos membres de la seva família.

Els Mossos d’Esquadra es faran càrrec de la investigació dels fets. Per la seva banda, efectius de la Policia Local seguien a quarts de deu de la nit protegint el perímetre a l’espera que es procedís a l’aixecament del cadàver. En l’atenció del cas han intervingut efectius de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes, Mossos d’Esquadra, Bombers i el SEM.