Aragonès es compromet amb Salt a millorar el transport públic i les polítiques d'habitatge

El vicepresident posa la integració de la immigració com a "repte" de país

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, s'ha compromès en millorar les connexions del transport públic a Salt i també en ampliar els programes per facilitar l'accés a l'habitatge del municipi. Aragonès ha anunciat aquestes millores en la primera visita oficial a comarques gironines que ha fet aquest dijous 26 de juliol.
El també titular d'Economia i Hisenda ha escollit la localitat de Salt per poder parlar amb l'alcalde Jordi Viñas de la situació que viu el municipi. En aquesta trobada amb Viñas, Aragonès ha afirmat que també han parlat de "les possibilitats de futur" amb què compta el municipi gironí davant de "l'excel·lent situació" per l'accés de l'AP-7 i altres vies de comunicació. Aragonès ha destacat que un dels motius pels quals ha escollit visitar Salt és perquè "representa moltes coses" i comparteix "molts dels reptes que tenim com a país" per a la integració de persones amb una gran "diversitat d'orígens".
 
Després de la reunió, el vicepresident ha explicat que hi ha projectes per a millorar les connexions amb el transport públic i que "en les properes setmanes" aquestes propostes ja podrien comptar amb un calendari per a implementar-les, tot i que no ha especificat de quines millores es tracta.

D'altra banda, Aragonès també ha mostrat el seu "suport" amb l'equip de govern municipal per a millorar les polítiques d'habitatge, sobretot per l'elevat nombre de pisos buits que encara hi ha a Salt i per les ocupacions derivades que es generen. En aquesta línia, el també titular d'Economia ha remarcat que farà "costat" al govern local amb les mesures "que treballen" amb altres departaments com ara el de Territori i Sostenibilitat –de qui depèn les competències d'habitatge– i també amb el de Afers Socials, Treball i Famílies.