El PSC de Figueres denuncia que l'alcaldessa ''és a Barcelona tota la setmana''

L'acusa d'abandonar la ciutat i no estimar-la

El portaveu del Partit Socialista de Catalunya (PSC) a Figueres (Alt Empordà), Pere Casellas, ha carregat avui contra l'alcaldessa de la ciutat, Marta Felip (PDeCAT) acusant-la d'"abandonar" els figuerencs i passar la setmana a Barcelona. "La ciutat no té l'alcaldessa i no pot estar abandonada, només ve un dia a la setmana", ha reblat el socialista que treu importància al fet que pernocti a la capital barcelonina, "el que ha de fer és ser a Figueres i no hi és, amb el que arribem a la conclusió que no s'estima Figueres".

No només això, Casellas també ha assegurat que altres regidors que formen el govern i tenen dedicació exclusiva tampoc compleixen amb l'horari de treball. Per tot això, el regidor a l'oposició apunta que "aquest desgavell no pot continuar" i proposa un govern de concentració amb les altres forces polítiques a l'oposició. Aquesta, és una proposta que porta mesos verbalitzant però, a dia d'avui, ha estat ignorada de ple per part de tots els altres partits.

Crítiques a ERC

Casellas també ha disparat contra el grup d'ERC al consistori acusant-los de donar oxigen al govern de Felip amb l'aprovació dels pressupostos. "Han estat sostenint el govern i ara volen amagar el cap sota l'ala deu mesos més. Això la ciutat no ho pot suportar". En aquest sentit, també ha acusat Ciutadans del desori municipal actuant per "omissió" impedint una alternativa "per càlculs electorals envers els seus interessos sectaris", ha assenyalat.

Obres i carrers rebentats

El portaveu socialista ha començat criticant l'estat lamentable en que es troba la ciutat en plena temporada turística. Amb tot, ha volgut destacar les obres que s'estan portant a terme als carrers Peralada, Jonquera o Barceloneta, uns treballs que "col·lapsen la circulació" i generen molèsties a veïns, comerciants i als turistes que "esmorzen a les terrasses al costat d'un forat".

Els darreres dies Casellas ha publicat al seu perfil de Facebook un parell de vídeos davant de les obres que s'estan realitzant als carrers lamentant el seu mal estat i el poc oportunisme dels treballs.