Intervinguts més de 6.500 paquets de tabac de contraban amagats en dos autobusos a la Jonquera

Els agents han detingut dues persones

La Guàrdia Civil va intervenir en dues actuacions entre els dies 20 i 22 de juliol un total de 6.584 paquets de tabac de contraban a la Jonquera (Alt Empordà). La primera de les actuacions es va dur a terme sobre dos quarts d'una de la matinada del dia 20 quan els agents van indicar a un autobús que cobria la línia Barcelona-Niça que s'aturés.
En la bodega del vehicle, els agents van observar dues maletes sense etiquetar i on s'hi amagaven 872 paquets de la marca Marlboro i 201 paquets de la marca Marlboro Gold, tots sense precintes fiscals, amb un valor de 5.200 euros. D'aquesta manera, la guàrdia civil van aixecar una acta per la suposada infracció a la llei de contraban.
 
La segona actuació es va realitzar sobre dos quarts de dotze del migdia del dia 22 quan els agents van inspeccionar un autobús que viatjava en direcció a França. Els agents van sospitar de dues maletes que es trobaven a la bodega del vehicle, amb un total de 5.502 paquets de tabac de la marca Marlboro, també sense els precintes fiscals i amb un valor de 28.400 euros. La Guàrdia Civil va detenir els dos propietaris de les maletes per un suposat delicte de contraban, són dos ciutadans senegalesos de 19 i 38 anys.