Els nous perills d'Internet que ens afecten a tots

Coneix quins son i com protegir-te

Des del primer dia que una persona s'assabenta que es convertirà en pare o mare, comença a notar totes les amenaces i perills que hi ha a la vida, i les pot veure en cada lloc a on va, sigui al carrer o en la pròpia llar. Comença la llarga llista de coses que ha de canviar i millorar per protegir aquest ésser que en uns mesos vindrà al món totalment indefens i que dependrà totalment de la protecció i suport dels pares.

És així és com es van sentir els nostres pares quan es van assabentar de la nostra arribada, tractant de donar-nos la millor protecció a cada pas que donàvem. Cada acte que ells van fer, hagi estat bo o dolent, ho van fer amb l'afany de protegir-nos i donar-nos la millor experiència de vida. Cada consell, cada crit, cada càstig.

Si ells haguessin tingut la sort i la tecnologia que tenen els pares d'avui dia, és a dir, l'avantatge de saber on estan els seus fills amb una sola trucada o missatge d'ubicació, s'haguessin estalviat molts minuts i hores d'angoixa, però l'arribada d'aquests avenços tecnològics no sempre acaben sent un avantatge, ja que com tot, pot ser usat per al bé o per al mal.

Els menors d'aquest mil·lenni neixen envoltats i exposats a tota tecnologia que els obliga a estar sempre davant d'una càmera envaint la seva privacitat, la qual cosa els pot afectar física i emocionalment, afectant el sa desenvolupament de la seva personalitat o caràcter.

Si bé la tecnologia i Internet ens ofereixen una mirada per conèixer diferents cultures i llocs al món, també ens posa al mapa com el blanc de qualsevol persona trastornada que gaudeixi de fer mal als altres, això a través de les diferents plataformes que ens obliguen a exposar-nos per estar a l'avantguarda.

A continuació coneixerem algunes dels perills que podem trobar a la xarxa, ja sigui en diferents pàgines webs, xarxes socials o aplicacions diverses, etc. que poden ser usades en contra nostre.

Raons per les quals Internet és un perill

Una de les principals raons per la qual qualsevol persona pot convertir-se en víctima de l'internet, és la sobreexposició que fem brindant la nostra informació, sigui en xarxes socials, pàgines web o aplicacions. Hi ha cert tipus d'informació que s'ha de tenir en compte que són claus per arribar a nosaltres.

Actualment, a la gran majoria els agrada compartir tot el que fan dia a dia i fins a cada hora. S'exposen moments íntims de família, fotos o vídeos dels fills fent activitats quotidianes, viatges, etc i sempre va acompanyat de les ubicacions en temps real, mostrant a tothom la rutina diària que fem.

Compartir informació no estaria malament, si es fa en grups reduïts de contactes, de vegades la quantitat de contactes que es té és molt més gran a la que coneixem físicament amb la finalitat de ser més populars per la qual cosa se'ls brinda als desconeguts una passada lliure a la intimitat familiar.

Un altre punt important pel qual moltes persones corren perill és pels tipus de comentaris que fan a per expressar les seves opinions davant d'un tema o una creença. Això pot deslligar emocions negatives de diversos grups radicals que atempten contra les persones que no creuen en ells, exemples simples són: la religió, la política i el futbol.

Conèixer alguns conceptes de males pràctiques també ajuda a evitar o enfrontar aquests perills d'una manera intel·ligent, sobretot ajudarà a protegir a un menor que per la seva falta d'experiència pot ser temptat fàcilment a cometre actes que poden atemptar a la seva integritat.

Aprendre i pràctiques simples passos per millorar la convivència amb la tecnologia serà de gran ajuda i servirà com a motivació per incrementar la comunicació en la família, amics i societat. Però a més, seria de gran ajuda comptar amb una eina de monitorització i rastreig famosa com a programa espia mòbil que ens ajudi estar al cas de la moguda activitat social que tenen els nostres fills a través de les xarxes socials.

Comptem amb aplicacions per a tot tipus d'activitats personals, com per baixar de pes o per organitzar agendes de treball, llavors perquè no tenir una aplicació que serveix de suport per a un bon control parental a través d'un monitoratge poc invasiu que permetrà brindar orientació abans que prenguin una mala decisió.

La seva fàcil i discreta instal·lació es fa manera ràpida, només s'ha de tenir accés al dispositiu pels minuts que demori la instal·lació. S'obre el navegador, es copia l'enllaç que li atorgaran i queda a punt per ser monitoritzat. No deixis de dirigir-te al lloc web en espanyol de MSPY, i assabenta't de totes les bondats que té per oferir aquesta completíssima aplicació.