El Girona FC presenta ''La Vinya'', on entrenarà a partir d'avui

Les instal·lacions són annexes al PGA Catalunya

  • Vista aèria de La Vinya
    Vista aèria de La Vinya

El Girona FC ha presentat avui oficialment les noves instal·lacions del primer equip. Batejat com a Centre d’entrenament La Vinya, el complex es composa de dos camps d’entrenament i un addicional, annex al PGA Catalunya Resort de Caldes de Malavella. Les noves instal·lacions, que ocupen una superfície de 20.000 m2, es troben a l’àrea de Vilobí d'Onyar (Selva).

Els dos nous camps d’entrenament - un de 110x72m., de gespa híbrida, i un altre de 160x72m. de gespa natural – i l’addicional annex s’afegeixen a les de Riudarenes, que utilitza actualment el Peralada-Girona B. A més dels dos camps d’entrenament, la nova infraestructura esportiva compta amb tres àrees, una amb vestidors, oficines i despatxos, una àrea per a fisioterapeutes i metges i un gimnàs.

La inauguració del nou complex ha comptat amb la presència d’una àmplia representació del club, encapçalada pel President Delfí Geli, el Director General Ignasi Mas-Bagà, així com el Director Esportiu Quique Cárcel, l’entrenador Eusebio Sacristán, l’staff técnic i alguns jugadors. També han assistit el Director General del PGA, David Plana, l’alcaldessa de Vilobí d’Onyar, Cristina Mundet, el regidor d’urbanisme de Vilobí d’Onyar, Quim Vivas, i el president del Consell Comarcal de La Selva i alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu. Per al President del Girona, Delfí Geli, les noves instal·lacions suposen un pas més en el procés de creixement del club que camina ferm per consolidar-se en l’elit del futbol espanyol. “Un equip de primera necessita unes instal·lacions a l’alçada per poder entrenar i ser competitius i aquestes ho són”, ha indicat.