El Govern atorga llicències de ràdio FM a Besalú i Lloret de Mar

L'acord de l'executiu català resol les quatre concessions

El Govern ha acordat aquest dimarts atorgar la concessió definitiva per a la prestació del servei de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència de caràcter municipal als ajuntaments de Besalú (Garrotxa), Lloret de Mar (Selva), Montblanc (capital de la Conca de Barberà) i Sant Carles de la Ràpita (Montsià).
La concessió serà substituïda per un règim de gestió directa amb el dret d'utilitzar l'espai radioelèctric corresponent i subjecta al compliment de les previsions contingudes al títol III de la Llei 22/2005, de 29 de desembre.
 
L'acord que l'executiu català ha pres aquest dimarts resol aquestes concessions, que fins ara restaven en situació de provisionalitat, atenent que correspon al Govern de la Generalitat atorgar-les. A més, també es resol que les instal·lacions de les emissores esmentades s'adiuen als projectes respectius aprovats al seu dia, a les especificacions tècniques d'aplicació, han superat la inspecció preceptiva i han obtingut de l'administració competent l'autorització de la posada en servei.