Luis Cepeda omple l'Espai Gironès en la signatura de discs

Unes 1.200 persones s'han apropat al centre comercial

Luis Cepeda, d’Operación Triunfo, ha estat aquest matí a Fnac de l’Espai Gironès  firmant exemplars del seu disc “Principios”, enmig d’una gran multitud de fans que han estat fent cua a les portes del Centre Comercial des de primera hora del matí. Unes 1.200 persones s’han acostat a l’Espai Gironès per veure de prop el cantant. En el decurs de l’acte Cepeda ha interpretat diverses peces del seu àlbum.

Abans, Cepeda ha participat en un petit meet&greet amb tres fans guanyadores d’un concurs que s’havia fet prèviament a través de les xarxes socials del Centre Comercial. Una trobada que ha permès al cantant rebre de prop l’afecte dels seus seguidors, segons ha destacat l’artista.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà,  ha assenyalat que “estem molt contents de poder acollir un acte com el d’avui en col·laboració amb Fnac i de poder rebre un artista conegut “. “Una iniciativa que ens permet ser a prop de la cultura, la música i la gent jove “ ha afegit Jordà.

El músic d’Ourense ha continuat així amb la seva gira que va arrencar el dia 1 de juny, i a l’Espai Gironès ha dut a terme la primera signatura a Catalunya i la sisena a nivell nacional.  La signatura estava limitada a les primeres 500 persones que havien comprat el disc en la pròpia Fnac de l’Espai Gironès.  En aquest disc debut del músic de 28 anys, es pot trobar una majoria de cançons recents, elaborades amb la complicitat del productor i compositor David Santisteban.  El  single de l’artista “Esta vez” va aconseguir el #1 d’Itunes en el dia del seu llançament, el seu videoclip oficial va superar els 2 milions de views en les seves primeres 48 hores des de la seva estrena en Internet. Luis Cepeda prepara una ambiciosa gira pròpia a partir del mes d'octubre.

La distribuïdora de productes culturals, oci i tecnologia, va obrir les seves portes a l’Espai Gironès el novembre de 2016. Va ser el primer  establiment que Fnac obria a la demarcació i el sisè a Catalunya. Està situat a la planta principal en un espai de 700 metres quadrats i compta amb una plantilla de més de 20 empleats.