L'ambulància de la zona del Ter-Brugent tornarà a ser 24 hores a partir del 23 de juliol

L'ampliació del servei es va anunciar ara fa un any

L'ambulància de transport sanitari urgent que dona servei a la zona del Ter-Brugent ampliarà el seu horari i estarà de nou operativa les 24 hores. Actualment, l'horari d'aquest vehicle és de les vuit del matí fins a les dotze de la nit però a partir del 23 de juliol estarà disponible tot el dia.

L'ampliació d'aquest servei era una reclamació dels veïns de la zona des que el 2015 es va reduir l'horari. De fet, Salut preveia recuperar-ho fa un any però per temes administratius no s'ha pogut fer fins ara.

La nova data es va anunciar en una reunió a la seu de la Generalitat a Girona celebrada ahir amb alcaldes i el director del territorial de Salut a Girona, Miquel Carreras. Aquesta ambulància és una unitat de Suport Vital Bàsic que té la base a Anglès i que està formada per un equip assistencial.

L'increment de l'activitat del transport sanitari urgent que hi ha hagut a nivell global i també a la zona del Gironès i Selva Interior ha estat el motiu de l'ampliació. Per altra banda, també es preveu que properament s'ampliï aquest servei en dotze hores diürnes a la ciutat de Girona.