Ingressen a presó tres lladres per sis robatoris en domicilis d'arreu de Catalunya

Els Mossos d'Esquadra els van detenir dilluns en un peatge de Vilafranca del Penedès

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns passat tres homes com a presumptes autors de sis robatoris amb força a domicilis de Tarragona, Cambrils, Roda de Berà (2), Girona i Pineda de Mar. El grup buscava objectes fàcils de transportar i amb una sortida fàcil al mercat il·lícit, com per exemple diners en efectiu, joies, roba i objectes electrònics.

La investigació es va iniciar arran d’una identificació realitzada el 22 de juny per la Policia Local de Martorell i posteriorment va permetre ubicar els domicilis emprats pel grup d’homes de nacionalitat xilena, un a Barcelona i un altre a Vilafranca del Penedès, que formarien part d'un grup criminal especialitzat en aquest tipus de robatoris. Finalment, dilluns els Mossos van interceptar els tres presumptes lladres al peatge de Vilafranca del Penedès i després de passar a disposició judicial aquest dijous, el jutjat en funcions de guàrdia ha determinat l'ingrés a presó de tots ells.

Dos dies després de la detenció dels tres homes es van fer dues entrades i escorcoll, amb ordre judicial, en els domicilis dels detinguts, on es va localitzar un gran nombre d’objectes de valor sostrets. En una segona fase de la investigació s’estan analitzant tots els objectes amb l’objectiu, per una banda, de localitzar als seus propietaris legítims i així poder retornar-los els seus objectes de valor i per una altra, buscar indicis de la participació dels detinguts en altres robatoris amb força a interior de domicili.