El Liceu i la Fundació Banco Santander reforcen la seva col·laboració

Renova el seu vincle habitual i l'amplia

La Fundación Banco Santander renova el seu suport a la Fundació del Gran Teatre del Liceu a través d’un conveni de col·laboració que potencia l’activitat social i artística del Teatre dins el seu programa de patrocini i mecenatge. Aquest acord l’han signat Antonio Escámez, president de la Fundación Banco Santander i Salvador Alemany, president de la Fundació del Gran Teatre del Liceu, en presència de Valentí Oviedo, director general del Liceu i Borja Baselga, director gerent de la Fundación Banco Santander.

Amb aquest patrocini, Fundación Banco Santander renova el seu vincle amb el Liceu donant suport, d’una banda, a projectes en l’àmbit artístic com el de l’òpera Madama Butterfly, una de les òperes més emblemàtiques de Giacomo Puccini i que comptarà la següent temporada amb el debut de dues grans sopranos, Lianna Haroutounian i Ainhoa Arteta.

D’altra banda també col·laborarà amb l’activitat de divulgació, participant al projecte “L’artista respon”, que presenta xerrades obertes entre el públic i el repartiment artístic de l’òpera per a fomentar l’educació musical i apropar aquest art a tots els públics. A més, en l’àmbit social-educatiu, la Fundación Santander donarà suport al projecte “El Petit Liceu”, que fomenta el talent i la pedagogia musical a través d’espectacles adaptats tan musicalment com dramàticament per apropar l'òpera i la dansa al públic escolar i familiar.