Salt proposa activitats d'estiu amb la mirada posada en la integració i la convivència

Hi participen 13 entitats del municipi

La comissió d’Infants i Joves del Pla comunitari i concretament l’Àrea d’Integració i Convivència, Participació i la Fundación Atenea, han organitzat una variada oferta d’activitats d’estiu, el Salt Obert per Vacances, en format familiar i de tarda-vespre durant les tres primeres setmanes de juliol amb l’objectiu de promoure espais lúdics i de trobada per a la millora de la convivència.

Zumba, cinema a la fresca, kayak, breakdance, gimcana nocturna, anellament d’ocells, sevillanes, rua de percussió... són només algunes de les propostes que inclou el farcit programa del Salt Obert per Vacances elaborat a partir de les opinions de més de dues-centes persones, infants, joves i adults, i amb el suport i la col·laboració de les associacions de veïns i veïnes de Salt.

Les activitats, que es realitzaran de dilluns a divendres sempre a les tardes o nits, aniran a càrrec de diferents entitats saltenques, 13 en total, i s’emplaçaran en diferents indrets de la vila per tal de diversificar l’oferta i facilitar la participació de tota la ciutadania.

El Salt Obert per Vacances és possible gràcies al suport de l’Obra Social de la Caixa, l’Ajuntament de Salt, el Consorci de Benestar Social, Casal dels Infants i amb les aportacions del Consorci del Ter, l’associació de Kayak Salt-Ter i la col·laboració d’entitats com el Cau de Can Tona i el Cau Sant Cugat, Rockzillaz crew, Anastasia, Banda Marcial 504, Associació de Botxes de Salt, Club de Bàsquet Salt, Associació Jazz, Zona Olé i les associacions de veïns i veïnes de Salt.