L'Espai Gironès regala escapades a Futuroscope coincidint amb la campanya de rebaixes

Es faran sortejos de l’1 de juliol al 31 d’agost

Viure experiències amb les tecnologies més avançades i fer un viatge al futur amb escapades al Parc de Futuroscope, situat a la localitat francesa de Poitiers. Això és el que es podrà aconseguir a partir de diumenge 1 de juliol i fins el 31 d’agost a l’Espai Gironès, presentant tiquets de compra d’un mínim de 20 euros al Punt d’Informació o per mitjà de sortejos online que es faran a les xarxes socials del centre comercial.

Els sortejos, que coincideixen amb la campanya de rebaixes, tindran tres premis: el dia 22 de juliol es regalarà un pack de dos dies per a dos adults i dos menors més una estada d’una nit a un hotel del Parc i també es farà un obsequi de dos packs de vuit entrades. El dia 16 d’agost se sortejaran dos premis de les mateixes característiques, i el 31 d’agost es regalaran dos packs de vuit entrades.

En el moment de presentar els tiquets de compra la única cosa que cal fer és validar-los introduint les dades en una pantalla tàctil situada al costat del Punt d’Informació. A més, cada setmana es podrà participar en els sortejos online d’un pack de quatre entrades a Futuroscope, que es faran per mitjà del Facebook i Twitter de l’Espai Gironès. Durant l’estiu, Espai Petits s’omplirà de divertits articles de Futuroscope.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, i la directora de Futuroscope a l’Espanya, Montserrat Balaguer, han fet pública aquesta col·laboració. “Encaixa amb la campanya institucional Espai Infinit i amb el nostre objectiu d’acostar les noves tecnologies i d’oferir oportunitats per conèixer les darreres novetats i viure noves experiències”, destaca el gerent de l’Espai Gironès. La directora de Futuroscope remarca que Catalunya és un dels principals mercats emissors en relació als visitants del Parc i concretament les comarques gironines per la proximitat a França.

L’Espai Gironès obre així un portal de “viatges al futur” amb escapades a un Parc temàtic amb atraccions basades amb les darreres tecnologies cinematogràfiques, audiovisuals i robòtiques. Una de les principals novetats per aquest 2018 és la primera atracció de realitat virtual en 5D amb Sébastien Loeb, amb el Racing Xperience. Cada nit en el llac de Futuroscope es podrà veure un meravellós espectacles creat pel Circ Du Soleil. A Futuroscope es podrà viure un conjunt de 25 experiències sorprenents, entre les quals hi ha un viatge a bord d’una màquina on es té la sensació de volar i amb la qual es pot fer un recorregut pels 5 continents, sobrevolant el desert, saltant en caiguda lliure des d’un gratacel a Dubai o planejant entre globus aerostàtics. També hi ha una zona de dues hectàrees amb multitud de jocs a l’aire lliure i es pot viure una aventura 4D molt divertida, entre moltes altres ofertes.