ERC de Figueres denuncia el mal estat de les instal·lacions municipals

Angnès Lladó posa d'exemple la pista d’atletisme de l’Estadi Albert Gurt

Esquerra Republicana de Figueres alerta de la falta de manteniment que pateixen les instal·lacions municipals de la ciutat, una problemàtica que aquesta darrera setmana s’ha visualitzat després que una atleta s’hagi lesionat pel paviment malmès de l’Estadi Albert Gurt de la capital altempordanesa.

La portaveu del grup municipal republicà al consistori figuerenc, Agnès Lladó, denuncia que “aquesta deixadesa és un problema que s’agreuja cada dia que passa i, com en molts altres aspectes, no hi veiem solucions”. Lladó reflexiona que “en el cas del manteniment de les instal·lacions municipals això com quan a la teva vivenda nova solucionant els contratemps que, lògicament, van apareixent amb el pas dels anys. Al final la despesa necessària per solucionar-ho es multiplica”.

En el cas de l’Estadi Albert Gurt i del paviment malmès, Lladó recorda que des d’Esquerra ja han posat a sobre la taula una solució. “Vam acordar amb l’equip de govern que se solucionés aquesta problemàtica, o com a mínim s’hi intervingués, utilitzant una partida com de les inversions financerament sostenibles que no provocarien cap maldecap a les arques municipals. Continuarem insistint pels usuaris de l’Albert Gurt i perquè es compleixin amb els acords signats”. Aquesta darrera setmana Lladó s'ha reunit amb el president del Club Atletisme Figueres, Romà Brusés.

La inversió a l’estadi Albert Gurt forma part de tota una sèrie de propostes que Esquerra va introduir al pressupost municipal d’enguany a canvi de donar-li suport. Sense anar més lluny, recentment, s’ha aprovat l’impuls per tirar endavant amb la segona del Centre de Formació Ferran Sunyer, un projecte reivindicat per ERC i introduït dins l’acord on es deixava clar “durant el present exercici es licitarà el projecte executiu actualitzat durant l’exercici 2017 i s’iniciarà la seva construcció. En aquesta línia, s’inclou una partida de 250.000€ que sumats als previstos al 2017 (també 250.000€) permeten iniciar la construcció”.