El 70% dels socis del Girona FC ja han renovat el seu abonament

Hi ha una llista d'espera superior a 1.300 persones

Bon ritme de renovacions durant els primers dies de campanya dels abonaments 18/19. Després d’una setmana de renovacions, el 70% dels abonats, més de 6.000, ja s’han assegurat el seu seient a l’estadi de Montilivi per a viure una altra temporada a la màxima categoria.

Millores de seients i reagrupaments.- Setmana intensa a les taquilles del club, on més de 400 abonats s’han personat per canviar la posició de la seva localitat ja sigui per agrupar-se amb els seus familiars o amics o per millorar la seva posició a l'estadi. Avui acaba el període per a fer els canvis de seients.

El pagament domiciliat, el mètode més sol·licitat.- Actualment, més de la meitat dels abonats del Girona ja tenen el seu abonament domiciliat. Respecte la temporada anterior, el nombre d’abonaments domiciliats s’ha incrementat significativament (del 39 al 54%) i durant la primera setmana de renovacions, aquest nombre també ha crescut dia rere dia.

El club ha incentivat la domiciliació bancària oferint beneficis addicionals als abonats que utilitzin aquest mètode de pagament com la possibilitat de fer els canvis de localitat i el sorteig d’un viatge a Nova York per a dues persones. Nova York espera un abonat afortunat.- El sorteig del viatge a Nova York ja té guanyador. Es tracta d’Antonio Blanco, que podrà gaudir de la ciutat dels gratacels i d’un partit de la MLS a l’estadi del New York City Football Club amb la seva família gràcies a Nautalia Viajes, l’agència de viatges oficial del club.

1.300 socis esperen un abonament

Des que el club va presentar el nou Carnet de Soci 2018, la llista d’espera per aconseguir un abonament a Montilivi ha anat en augment. A dia d’avui, més de 1.300 socis estan pendents de poder tenir la seva localitat a l’estadi. El dia 9 de Juliol s’alliberaran les localitats no renovades i s’assignaran als socis no abonats per ordre de la llista d’espera.

Els socis poden consultar la seva posició a la llista d’espera accedint al web.

El club també està pendent de la confirmació d'una possible nova graderia supletòria a Gol Sud per aquest mateix estiu, que permetria poder comptar amb encara més abonats de cara a la temporada 2018/19.

El Carnet de Soci, que va des de 10 euros pels més petits a 50 euros pels adults blanc-i- vermells, dona accés automàtic a la llista d’espera i altres beneficis com descomptes a les botigues oficials del Girona FC i una entrada gratuïta per a un partit de la temporada 18/19 en el cas de les noves altes.