Detingut per robar d'una estrebada una cadena d'or a una anciana de 86 anys a Figueres

L'home ja es troba en llibertat

Els Mossos d’Esquadra, van detenir el dia 19 de juny a Figueres (Alt Empordà), un home, de 23 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Llançà (Alt Empordà), com a presumpte autor d’un robatori amb violència en grau de temptativa.

A quarts d’una del migdia del dia 19 de juny els mossos van saber que una dona de 86 anys acabava de patir una estrebada a l’escala del seu domicili de Figueres (Alt Empordà).

La dona va explicar a la policia que un jove es va oferir ajudar-la amb les bosses de la compra quan entrava al replà del seu edifici però que ella va refusar l’ajuda ja que no el coneixia.

Llavors mentre buscava les claus de casa, el jove la va abordar i li va estirar la cadena que duia al coll sense èxit. Una ciutadana que ho va veure va trucar al 112 per alertar del fet i va donar una descripció molt acurada del lladre.

Gràcies a la descripció facilitada, la policia va saber que es tractava d’un jove amb diversos antecedents pels mateixos fets i que es trobava per la zona. Una patrulla va detenir a l’home com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació en grau de temptativa.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 20 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat.