Jornades al Consell Comarcal de la Selva en motiu de la Setmana de l'Energia

Esetà dirigida a tècnics municipals i responsables d'ajuntaments

El Consell Comarcal de la Selva ha organitzat per avui una jornada que té com a objectiu facilitar eines als ajuntaments per implantar i promoure l’autoconsum, a través d’energia fotovoltaica, i fomentar la mobilitat elèctrica. Aquesta jornada, que s’emmarca dins la Setmana de l’Energia, està dirigida a tècnics municipals i responsables dels ajuntaments.

La sessió s’iniciarà a les deu del matí amb una benvinguda i presentació i, seguidament, es farà la sessió inaugural: “Foment de l’autoconsum fotovoltaic, a càrrec de Toni Campaña, de l’Institut Català de l’Energia. En el transcurs de la selva intervenció, parlarà del marc normatiu, dels tràmits municipals amb la companyia elèctrica i amb l’ICAEN, de la promoció i el suport des de l’ICAEN, de la taula d’impuls a l’autoconsum fotovoltaic a Catalunya i de la línia de subvencions.

En la segona part, Miguel Àngel Escobar, també de l’ICAEN, parlarà sobre l’Estratègia d’impuls elèctric a Catalunya i sobre les infraestructures de connexió a la xarxa. els punts de recàrrega, tecnologies disponibles, autoconsum fotovoltaic i vehicle elèctric, línia de subvencions.

La sessió es clourà amb una taula rodona amb els ponents i un torn de preguntes obert als assistents. Aquelles persones que vulguin apuntar-s’hi només cal que enviïn un correu electrònic i confirmin la seva assistència a evalle@selva.cat