El PGA de Caldes inicia la construcció de 56 nous habitatges residencials de luxe

El complex continua amb el seu pla d'expansió

  • Imatge exterior d'un dels habitatges pilot del Terrace Villas, que s'està aixecant al PGA de Caldes. ACN
    Imatge exterior d'un dels habitatges pilot del Terrace Villas, que s'està aixecant al PGA de Caldes
    Fotos: ACN

El PGA de Caldes ha iniciat la construcció de 56 nous habitatges residencials de luxe. El primer bloc de cases s'ubicarà al sector La Selva i rebrà el nom de Terrace Villas. En total, s'hi aixecaran 50 cases adossades i valorades en 780.000 euros cadascuna, que comptaran amb 173 metres quadrats de superfície, tres habitacions, dos pisos i terrasses.

Per altra banda, el nou sector residencial anomenat L'Alzina comptarà amb una primera edificació de sis cases aparellades d'estil mediterrani que tindran dues plantes i una superfície de 224 metres quadrats. Aquests habitatges de luxe estaran valorats en 1,1 MEUR i tindran quatre dormitoris, una piscina privada i una estètica exterior inspirada en els jardins César Manrique de Lanzarote.

Un llac natural

El complex ha invertit aquest any al voltant de 22 MEUR en el marc del seu pla d'expansió, una quantitat que se suma als 33 MEUR anunciats l'any 2016 i que anirà destinada a nous serveis, oportunitats d'inversió immobiliària i instal·lacions esportives i d'oci.

En aquest sentit, a l'àrea de Vilobí d'Onyar, s'està enllestint la construcció de dos nous camps d'entrenament del Girona FC que inclouen gimnàs, vestuaris, aparcaments i oficines. En els propers mesos, començarà a prendre forma una bodega per fer degustacions de vi, que obrirà portes l'estiu de 2019.

D'altra banda, a finals d'aquest any iniciaran la construcció d'un llac natural per practicar activitats aquàtiques sense motor i un 'beach club', que entrarà en funcionament l'any vinent també al terreny annex de Vilobí.

Aquest any, el PGA invertirà 2,5 MEUR a les seves instal·lacions de golf, amb millores de l'Stadium Course o l'Acadèmia, que inclourà una àrea d'aprenentatge i estudis equipats amb tecnologia puntera.

L'oferta d'allotjament del complex s'ha ampliat recentment amb la inauguració de LAVIDA Hotel, un innovador concepte hoteler amb 50 habitacions.

En una entrevista concedida recentment a l'ACN, el conseller delegat del complex, David Plana, va detallar que invertiran un total de 50 MEUR a les instal·lacions fins al 2020.