La Policia Local de Blanes deté dues dones per robar en diversos supermercats

Els treballadors d'una de les botigues van intentar retenir-les

La Policia Local de Blanes (Selva) ha detingut dues dones, de nacionalitat espanyola i amb antecedents policials, per robar en diversos supermercats del municipi. Els fets van tenir lloc dimarts a la tarda quan els agents van rebre la trucada d'un dels establiments on havien robat. Els treballadors de la botiga van explicar que tenien les dones retingudes però quan la patrulla hi va arribar, havien marxat en direcció a l'estació de tren.

La policia les va localitzar quan pretenien fugir en un vehicle i les va identificar. Els agents van trobar part del gènere sostret en un contenidor situat a prop d'un dels establiments i la resta dels articles els van recuperar de l'interior del cotxe amb el que pretenien escapar.

Entre els productes sostrets, hi havia xarcuteria i conserves d'alta gama, fruits secs, oli, condiments així com articles de la llar i sanitaris. La policia ha quantificat part dels productes, que estarien valorats en 1.254 euros però se n'ha recuperat d'altres que estan pendents de valorar-se. Els agents els imputen un delicte continuat de furt. Les dues dones han passat a disposició dels Jutjats de Blanes aquest dimecres al migdia.