Girona acull la presentació del nou magazín digital ''La Mira''

L'acte serà demà al Museu del Cinema a les 19h

El Museu del Cinema de Girona acollirà demà la presentació en societat del magazín La Mira, un nou projecte digital encapçalat per Joan Camp i dirigit pel periodista Francesc Canosa.

La Mira (www.lamira.cat) serà un nou magazín digital que explicarà històries de no-actualitat que passen al territori català i que no solen aparèixer als mitjans de comunicació habituals. El nou magazín recollirà temes polítics, socials i culturals d’arreu de Catalunya i els donarà visibilitat. Amb aquesta voluntat, ocuparà un espai, orfe segons els editors, anomenat a nivell internacional non-fiction: un periodisme per llegir, amb històries més profundes, treballades, amb altres ulls, per a persones que volen estar connectades a la realitat però no esclavitzades pel ritme de l'actualitat.

Una de les particularitats de La Mira serà el retorn als gèneres clàssics del periodisme (reportatge, entrevista, crònica), i on l’opinió no tenia un espai protagonista. A més, molts són els mitjans existents que exerceixen aquest gènere. Així, La Mira oferirà un altre tipus de continguts amb temes més treballats i en profunditat.

A l'acte de demà, que donarà inici a les set del vespre, també hi serà present la redactora en cap, Magda Gregori i es comptarà amb la periodista de Catalunya Ràdio, Clara Jordan.