2.000 persones passen pel IV Street Food Summer de Llançà

Es van vendre més d'un miler de "forfaits especials"

El passat dissabte es va celebrar a Llançà la quarta edició del Street Food Summer a La Gola (Port de Llançà) que va aconseguir aplegar més de 2.000 persones. Aquesta activitat, fruit de la iniciativa dels restaurants del municipi amb la col·laboració de l’Àrea de Turisme, es va celebrar amb el principal objectiu d’oferir una activitat diferent i innovadora per promocionar la gastronomia local i aprofitar l’acció per donar el tret de sortida de la temporada alta turística.

Aquesta activitat consistia en una oferta de 16 tapes a càrrec de onze establiments locals les quals anaven acompanyades dels vins de la DO Empordà, el Cava de Cava Rotxa i de la cervesa de la Mar d’Amunt.

L’acte es dividia en dues parts; la primera de 19 a 23h on s’oferien les tapes i les degustacions de vi i cervesa acompanyats de la música Equinox Jazz Project i Cover Tons. La segona a partir de les 23h, on els bars del municipi oferiran copes per acompanyar la sessió musical de “Ràdio Cassette Night” amb èxits dels 80 i els 90 però també alguns del segle XXI amb els DJ’s Josep Serra i Carles Pujol.

També cal destacar que es van vendre més d’un miler de forfaits especials, els quals es podien comprar anticipadament a les Oficines de Turisme de Llançà.