Palamós publica una app amb informació sobre la Festa Major

Inclou totes les activitats i concerts

Durant aquests dies de Festa Major de Palamós (Baix Empordà) l'Ajuntament de la vila posa a disposició dels ciutadans tota la informació de la programació i les propostes relacionades amb l'agenda festiva, mitjançant un apartat específic inclòs dins l'APP municipal.

D'aquesta manera els usuaris poden consultar amb comoditat i rapidesa tot el programa de la Festa Major, per dia o per lloc de celebració i geolocalitzats mitjançant Google Maps. Aquesta aplicació també permet poder conèixer les exposicions programades per aquests dies o bé les bases del concurs fotogràfic de la Festa Major.

Per a les activitats que cal inscripció l'APP de Palamós facilita poder contactar de manera automàtica per telèfon o per correu electrònic amb el servei o l'entitat organitzadora i, de manera destacada, permet localitzar tots els aparcaments del municipi, saber les capacitats d'estacionament de cadascun i la seva distància a peu del centre de la vila.

Aquesta APP es pot descarregar de forma gratuïta tant en telèfons que treballin amb tecnologia Android com en aquells que ho facin amb iOS.

Ampliació de continguts i d'informació

L'any passat l'Ajuntament de Palamós va posar en marxa l'APP municipal, que permet informar els ciutadans de manera més directe dels serveis i les activitats més destacades del municipi.

Durant aquests darrers mesos s'ha estat treballant per poder ampliar la informació i, ben aviat, l'APP municipal inclourà nous serveis, com el de permetre consultar l’agenda d’actes, les notícies del municipi, la llista de telèfons d’interès, conèixer l'activitat de les àrees municipals, de les propostes que es realitzen en els seus equipaments i aquelles que realitzen les entitats del municipi, o bé conèixer les diferents propostes turístiques del municipi, entre d’altres.