Xoca amb la moto anant begut, provoca aldarulls i trenca la mampara de dos cotxes policials

Els Mossos han arresten aquest veí de Roses

Els Mossos d'Esquadra han arrestat un home que anava en moto borratxo, va tenir un accident a Sant Pere Pescador (Alt Empordà), va provocar aldarulls en un bar i va acabar trencant la mampara de dos cotxes policials quan se l'enduien detingut. I tot això, en tan sols poques hores de diferència. L'arrestat, que té 41 anys i és veí de Roses, va accidentar-se pels volts de les nou del vespre quan circulava amb una motocicleta pel carrer del Forn. L'home, que estava molt alterat, va començar a amenaçar tothom qui se li creuava per davant i a donar cops a bancs i papereres. A més, es va encarar amb els clients que hi havia a la terrassa d'un bar. Quan els agents van arribar a lloc, el detingut es va negar a bufar l'etilòmetre i va obligar a mobilitzar fins a tres cotxes patrulla (perquè quan el traslladaven, va trencar la mampara de dos dels vehicles). Al final, ha acabat la nit a l'hospital de Figueres i ara està pendent de passar davant del jutge.
L'arrestat, que ja té antecedents, ara en sumarà més al seu historial. I és que, amb tan sols poques hores de diferència, va arribar a cometre fins a cinc delictes. L'home, que té 41 anys i és veí de Roses, va agafar ahir al vespre la seva motocicleta després d'haver begut una quantitat d'alcohol considerable.

Cap a les nou del vespre, i quan circulava pel carrer del Forn de Sant Pere Pescador, va tenir un accident. Aleshores, i en un estat d'excitació considerable, es va començar a encarar amb tothom, a amenaçar aquells qui es trobava pel carrer i a donar cops i malmetre mobiliari urbà (com bancs i papereres).

Fins i tot, el motorista va provocar aldarulls a la terrassa d'un bar del poble, discutint-se amb els clients. Quan els Mossos d'Esquadra van arribar al lloc, l'home –que presentava símptomes evidents d'anar begut- es va negar rotundament a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia.

Dues mampares trencades

Els agents el van arrestar, però aquí no es va acabar tot. Mentre el traslladaven, el detingut va arribar a trencar la mampara de dos cotxes patrulla (deixant-los inutilitzats i obligant la policia a activar-ne un altre cada vegada). Al final, com que estava tan alterat, l'home va acabar la nit a l'hospital de Figueres, on hi va arribar conduït per la policia.

Els Mossos d'Esquadra acusen aquest veí de Roses dels delictes de conducció temerària, negativa a sotmetre's a les proves d'alcoholèmia, danys i resistència i desobediència a agents de l'autoritat. L'arrestat està pendent de passar a disposició judicial als jutjats de Figueres.