Joan Rovira, Paula Valls, Mazoni i Beth, a la 2a edició de l’Espai Unplugged de l’Espai Gironès

Els quatre concerts seran els dies 15 i 16 de juny

L’Espai Gironès s’avançarà a la celebració del Dia Internacional de la Música amb  la segona edició de l’Espai Unplugged, dues jornades de música en directe que es duran a terme el proper divendres 15 de juny i dissabte 16 de juny a les instal.lacions del Centre Comercial.  En total s’han programat quatre actuacions musicals d’artistes catalans i totes seran gratuïtes. Així, el divendres 15 de juny, a les 19h, hi haurà un concert del cantautor Ebrenc Joan Rovira. Rovira, que va ser l’artista revelació dels premis Enderrock 2016 per votació popular, és un festa-autor que combina la música festiva amb la música més personal. I a les 20h, també el divendres 15 de juny, serà el torn de Paula Valls. La jove de Manlleu  és considerada una de les veus catalanes del jazz amb més projecció del moment.

El dissabte 16 de juny, a les 19h, Mazoni  pujarà a l’escenari de l’Espai Gironès per oferir, entre d’altres, temes del seu darrer treball “Carn, os i tot inclòs” que va ser escollit millor disc gironí del 2017 a través d’una votació popular.

I finalment,  Beth serà l’encarregada de cloure dissabte 16 de juny, a les 20h,  la segona edició de l’Espai Unplugged. La cantant de Súria que es va fer popular arran de la seva participació en l’edició de 2002  d’Operación Triunfo , oferirà un concert amb temes propis i versions.

Totes les actuacions tindran lloc en un espai que s’ha reservat a la planta principal del Centre Comercial.