Detingut prop del Club Paradise amb vuit bosses plenes amb 221 quilos d'haixix

Un vigilant de seguretat del prostíbul ha interceptat el sospitós

Els Mossos d'Esquadra han detingut un conductor francès de 30 anys que portava vuit bosses plenes amb 221 quilos d'haixix, pels voltants del Club Paradise de La Jonquera (Alt Empordà). Tot plegat ha passat pels volts de les quatre de la matinada en una parcament al costat del local. Ha estat un vigilant de seguretat del prostíbul qui ha interceptat el vehicle del sospitós, després de comprovar com movia algunes bosses del maleter d'un cotxe de matrícula espanyola a un altre aparcat al costat, amb plaques franceses. Un cop retingut el vigilant ha advertit advertit els Mossos que en aquell moment feien tasques de vigilància a l'exterior de l'establiment. Un cop els agents han examinat l'interior del vehicle han pogut comprovar que a dins hi havia vuit bosses d'esport plenes de droga embolicada.

Per tot plegat, la policia catalana ha arrestat el sospitós com a presumpte autor d'un delicte de tràfic d'estupafaents. Un cop a la comissaria els agents han pesat l'haixix i han comprovat que que hi havia 221 quilos repartit entre les vuit bosses. Segons estimacions de l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents la droga comissada estaria valorada en 366.942 euros.

El detingut es troba en dependències policials a l'espera de passar aquest dissabte a disposició del jutge de guàrdia de Figueres.