Tanca la dona en un pis a la Cellera de Ter, la colpeja i agredeix sexualment durant quatre dies

La víctima va demanar ajuda després que el marit la fes fora de casa

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per tenir tancada durant quatre dies la dona en un pis de la Cellera de Ter (Selva), colpejar-la i agredir-la sexualment.

Ahir a la tarda, poc després de dos quarts de sis, la víctima va ser expulsada de casa seva i va demanar ajuda als vigilants municipals de la Cellera de Ter. La noia, que és d'origen hindú, caminava sola pel carrer i tenia moltes dificultats per fer-se entendre, perquè no parlava ni català ni castellà. Els vigilants van alertar els Mossos d'Esquadra i, amb l'ajuda d'un intèrpret, la dona va relatar que el seu marit l'havia retinguda en un pis del poble i no la deixava sortir.
La noia, que és nascuda a la Índia, va relatar als agents que feia tan sols quatre dies que havia arribat a la Cellera de Ter per viure amb el seu marit, un home de 51 anys també d'origen hindú. Segons la seva versió, d'ençà que va entrar al pis, el marit la va tancar a pany i clau i no la deixava sortir. A més, la picava amb un pal, l'amenaçava amb un ganivet i, en diverses ocasions, l'havia agredida sexualment.

Quan va anar a demanar ajuda als vigilants, feia poc que l'home l'havia fet fora de casa. Els agents van portar la noia fins a l'hospital Santa Caterina de Salt perquè els metges l'examinessin i, en paral·lel, van anar a buscar el marit al domicili on la parella convivia. Allà, però, no el van trobar.

Els Mossos d'Esquadra van intentar localitzar-lo durant hores, però va ser debades. I aquest matí, ell mateix s'ha presentat voluntàriament a la comissaria de Santa Coloma de Farners, on l'han detingut. La policia l'acusa d'un delicte de violència domèstica en l'àmbit de la llar. L'arrestat dormirà aquesta nit a les garjoles i es preveu que demà passi a disposició judicial.

Apunyala la parella i un company

El cas de la Cellera ha passat justament pocs dies després que, també a la comarca de la Selva, un home apunyalés la seva parella i un company de pis. En aquest cas, a Santa Coloma de Farners. Els fets van tenir lloc la matinada de dissabte a diumenge.

Segons fonts properes a la investigació, les víctimes i el sospitós vivien al mateix domicili, juntament amb dos homes més. Aquella nit, l'agressor hauria estat bevent alcohol i, en un moment determinat, va començar a discutir amb la dona per gelosia i perquè li atribuïa una relació amb l'altra víctima. La dona va patir un tall a la mà quan va intentar aturar una ganivetada i l'home va rebre dues punyalades.

Abans que els Mossos el detinguessin, l'agressor es va atrinxerar a dins del pis. El jutjat l'ha enviat a presó sense fiança i l'investiga per dos delictes d'intent d'homicidi i un altre de trencament de mesures cautelars (perquè tenia vigent una ordre d'allunyament de la dona, tot i que els dos continuaven vivint junts al mateix pis).