El Centre Eix de Negoci acollirà una sessió de networking de caràcters artesans i creatius StartArt2018

Tindrà lloc el proper 14 de juny

El Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners acollirà una sessió de treball en xarxa (networking), de caràcters artesanals i creatius Start2018 el proper dia 14 de juny. Enguany, l’StartArt2018 arriba a la seva tercera edició totalment consolidada i dedicada a l’àmbit dels artesans i creatius.

La sessió s’obrirà amb una benvinguda per part dels responsables d’empresa de l’àmbit comarcal i municipal, en Pere Mas i la Teresa Garcia, així com també per part del director del Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners, en Martí Juanola. Seguidament es farà la presentació de l’activitat principal: “El mercat d’esdeveniments a les comarques gironines: una oportunitat per al col•lectiu artesà i creatiu.”

Un cop finalitzi aquesta primera exposició, hi haurà una pausa i cafè i es farà una sessió de treball en xarxa i una presentació de bones pràctiques en l’àmbit artesà i creatiu.

En l’edició d’enguany, la jornada estarà dinamitzada per Neus Matamala d’INCATIS, empresa especialitzada en l’organització de fires i esdeveniments.

La jornada està organitzada conjuntament pel Consell Comarcal de la Selva, el Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners, l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i compta amb la col•laboració de la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Aquelles persones que estiguin interessades en apuntar-s’hi només cal que ho facin al web www.viversgi.cat/jornades/ o bé al telèfon 972 80 71 00.