El projecte entre El Celler de Can Roca i el BBVA finalment arriba a Catalunya

Ha trigat cinc anys en arribar a terres catalanes

El projecte de col·laboració entre El Celler de Can Roca i el BBVA endegat l’any 2013 i que ha recorregut ja diversos països del món i indrets de l’Estat arriba finalment a Catalunya. La iniciativa inclou tres beques de quatre mesos de formació al restaurant dels germans Roca per a tres estudiants del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia de Barcelona (CETT); accions formatives per a empresaris locals, empleats i estudiants d’hostaleria; i un menú homenatge a la cuina catalana ideat pels restauradors gironins i que oferiran properament a Barcelona.
Catalunya és la sisena parada de la gira del projecte de BBVA i El Celler de Can Roca per diferents comunitats autònomes. La col·laboració entre l’entitat bancària i el restaurant gironí va començar l’any 2013 amb gires d’àmbit internacional, i el 2016 van arrencar la seva versió per diversos indrets de l’Estat.
En cadascuna de les parades la iniciativa permet becar estudiants d’una escola d’hostaleria local. En aquest cas, seran tres alumnes del barceloní CETT els que gaudiran de quatres mesos de formació a El Celler de Can Roca.
 
D’altra banda, la Gira BBVA inclou una sèrie d’accions formatives, destinades a empresaris locals, empleats i estudiants d’hostaleria. En aquest cas, els germans Roca han organitzat sessions adreçades a més de 200 empresaris de Barcelona i Girona.
 
Finalment, els restauradors gironins elaboraran un menú especial inspirat i dedicat a la gastronomia catalana. El menú se servirà properament en un indret barceloní encara sense per descobrir. Estudiants del mateix CETT també col·laboraran en la preparació i el servei del sopar.