L’Espai Gironès acull la IV Fira de Productes de proximitat organitzada per Caprabo

Tindrà lloc dissabte a l'aparcament del centre comercial

Després de l’èxit aconseguit en les tres primeres edicions, l’Espai Gironès acollirà el proper dissabte 2 de juny la IV Fira de Productes de Proximitat de les comarques gironines  organitzada per Caprabo. Es durà a terme de les 10h a les 14:30h a la zona del pàrquing del Centre Comercial. Un total de 19 petits productors agroalimentaris i cooperatives agràries  de les comarques de l’Alt i Baix Empordà,  Garrotxa, Pla de l’estany, Gironès i La Selva donaran a conèixer i tastar els seus productes en aquesta trobada que se celebra per quart any consecutiu amb l’objectiu de posar en valor els productes de proximitat  i fomentar el seu coneixement i consum, a més de donar suport a la producció agroalimentària de proximitat.

Per a Fernando Tercero, Responsable de Proximitat de Caprabo "la celebració de les Fires Caprabo de Proximitat va iniciar-se l’any 2013 i any darrera any hem anat incrementant el nombre de fires que hem celebrat. Es tracta d’una acció estratègica, amb acollida molt positiva per part dels productors, els clients i els propis supermercats”.

Segons Pau Jordà, gerent d’Espai Gironès, “la nostra voluntat és col·laborar en iniciatives que promoguin els productes de proximitat de les comarques gironines com la Fira del proper  dissabte”.

Les vendes de productes de proximitat de les comarques gironines a Caprabo han registrat un increment del 8 per cent de mitja respecte l’any passat. Des del 2013 la firma ha introduït  a la demarcació un total de 47 proveïdors i 376 nous productes de les gammes de caves, licors, vins, embotits, formatges, llet, aviram, ous i carn entre d'altres, convertint Caprabo en un referent en el mercat en la venda de productes de proximitat a la zona on disposa de 32 supermercats que sumen més de 30.000 metres quadrats de superfície comercial.