El Sevilla anuncia oficialment el fitxatge de Pablo Machín

La roda de premsa de comiat serà demà a les 11 del matí

El Sevilla FC ha anunciat oficialment l'arribada del fins ara tècnic del Girona FC, Pablo Machín, que entrenarà ens andalusos la propera temporada. Amb aquest missatge publicat a les xarxes socials es posa punt i final al culebrot a l'equip gironí després d'un llarg estira i arronsa amb l'entrenador.

La roda de premsa de comiat de Machín tindrà lloc demà a les onze del matí a la sala de premsa de l'estadi de Montilivi. Hi assistiran el president Delfí Geli i el director esportiu Quique Cárcel.

L’entrenador posa així punt i final a la seva etapa a Girona, on va arribar el març de 2014 amb l’equip lluitant per aconseguir la permanència a Segona A. Amb ell, el Girona aconseguiria 21 de 39 punts possibles i conservaria la categoria i Machín va ser nomenat millor entrenador de Segona divisió. Amb el de Gómara a la banqueta el Girona va disputar les dues temporades següents, sense èxit, els play-off a Primera divisió.

L’ascens va arribar el 4 de juny de 2017 després d’acabar la temporada regular en segona posició. El tècnic sorià marxa sumant 189 partits com a entrenador del Girona, incloent els 40 d’aquesta temporada a la màxima categoria, en una campanya en que l’equip ha mantingut fins al final les seves opcions per ocupar llocs europeus. Girona Futbol Club, SAD, with registered office in Girona (17003), Av. Montilivi, 141, and VAT number A-17088329 El Girona agraeix a Pablo Machín la seva dedicació i compromís durant la seva estada al club, durant la qual l’entitat ha viscut els millors èxits de la seva història.