Neus Codina i Martí Madrenys, Pubilla i Hereu de la Selva 2018

La proclamació fou diumenge a Anglès

La Neus Codina de Breda i en Martí Madrenys, de Vidreres, s'’han convertit en la pubilla i l’'hereu de la comarca de la Selva 2018. En l’'edició d’enguany, en què el certamen arribava a la seva sisena edició totalment consolidat i amb la representació de molts hereus i pubilles de les poblacions selvatanes, la pubilla de Breda 2017 i l’'hereu de Vidreres 2017 s’han proclamat guanyadors d’'aquest concurs, que enguany s’ha celebrat a Anglès.

El polivalent de la Burés, que ha estat l’'espai escollit, ha aplegat una trentena de pubilles i hereus d’arreu del territori, entre els quals l'’Hereu i la Pubilla de Catalunya- Anna Montraveta-, la Pubilla de les comarques gironines –l’'anglesenca Kàtia Vilalta- i la Pubilla i l’Hereu comarcal 2017 – La Laia Casadellà i l’'Àlex Pèrez, qua han lliurat la banda i la faixa als nous escollits comarcals: Neus Codina i Martí Madrenys.

Enguany, el certamen arribava a la seva sisena edició totalment consolidada i amb la representació de molts hereus i pubilles de les poblacions selvatanes. L'’acte ha estat presidit pel president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, el president de Foment de les Tradicions Catalanes, Gil Vilarrasa, i els alcaldes de Sant Julià de Llor i Bonmatí, d’'Osor i Vidreres.

La proclamació de l'’hereu i la pubilla comarcal s'’ha fet pública aquest diumenge passat en el marc de la Festa Intercultural d’'Anglès, en el marc dels 25 anys d’'agermanament entre Anglès i Vaux-sur Mer i amb el suport de moltes pubilles i hereus vingudes d’arreu de Catalunya que no es varen voler perdre la oportunitat de participar en l’acte més important del pubillatge de la comarca de la Selva.