Més de 1.500 nens i nenes participaran demà en la 33a Jornada de Recreació i Esport de Girona

El Pavelló Municipal Girona-Fontajau i el parc de les Ribes del Ter l'acolliran

Més de 1.500 nens i nenes participaran aquest dissabte en la 33a Jornada de Recreació i Esport de Girona. L’activitat es portarà a terme de les 9 a les 14 h al Pavelló Municipal Girona – Fontajau i al parc de les Ribes del Ter.

Durant tot el matí es faran trobades esportives de futbol-5, de futbol-7, de colpbol i de bàsquet, a més d’exhibicions de funky i hip-hop, de patinatge, de gimnàstica rítmica i de gimnàstica artística. També es mostraran més de trenta activitats recreatives dinamitzades per diferents entitats de la ciutat.

La tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, ha subratllat la importància de la jornada “com a transmissora dels valors de l’esport i de les activitats d’oci en els més joves”, en el que s’ha convertit “en una gran festa de final de curs de l’esport a la ciutat”.

En total, més de 50 associacions, escoles i clubs participaran en la Jornada de Recreació i Esport d’enguany. El Consell Esportiu del Gironès ha coordinat les trobades esportives de futbol i la Demarcació de Girona de la Federació Catalana de Bàsquet ha coordinat les de bàsquet.