El festival (a)phònica desvetlla els grups que actuen en la 15ena edició

El certamen es farà del 13 al 17 de juny

El festival (a)phònica de Banyoles ha donat a conèixer tots els detalls de la programació del que serà la 15a edició. Ariel Rot, Roger Mas, El Petit de Cal Eril, Judit Neddermann i Dr. Calypso són alguns dels noms destacats juntament amb el de Vinicio Capossela que ja es va anunciar fa uns dies.

El polifacètic cantautor italià oferirà a la capital del Pla de l'Estany l'únic concert a l'estat espanyol. El certamen, que es farà del 13 al 17 de juny, inclou 21 espectacles i 23 activitats paral·leles.

La majoria de les activitats, un 77%, són gratuïtes. "Convidem al públic a emocionar-se i a obrir els sentits", ha afirmat el director del festival, Francesc Viladiu, que també ha anunciat un concert simbòlic del raper Valtonyc que en breu haurà d'entrar a presó després que l'Audiència Nacional el condemnés per enaltiment del terrorisme, calúmnies, injúries greus a la Corona i amenaces per les lletres de les cançons. Amb aquest gest volen donar suport al mallorquí i denunciar "una situació totalment injusta".