Dos detinguts per robar roba en cinc botigues de Girona

Les peces tenien un valor total de 5.717 euros

La Policia Municipal de Girona va detenir dilluns, dia 21 de maig, Cristian S.S., de 22 anys, i Maria del Carmen S.E., de 51 anys, ambdós veïns de Barcelona, com a presumptes autors de cinc furts a la ciutat de Girona.

En el marc del dispositiu de furts a les zones comercials, agents de la Secció d’Investigació i Seguretat de la Policia Municipal de Girona van veure una dona que es corresponia amb la descripció de la presumpta autora de diversos furts denunciats a la zona de l’Eixample. En el moment de ser detectada, la sospitosa portava una bossa de grans dimensions molt plena. 

A continuació, els agents van iniciar discretament el seguiment fins que ella es va aturar al costat d’un vehicle en actitud d’espera. Poc després, va arribar un noi amb dues bosses de plàstic plenes de roba i, entre els dos, van descarregar el contingut de les bosses a la part posterior del vehicle per, tot seguit, marxar del lloc.

Va ser en aquest moment quan els policies van mostrar-se com a agents de la Policia Municipalde Girona, van identificar les dues persones i els van demanar que mostressin el contingut d’una bossa que portaven. A l’interior de la bossa els agents van descobrir una perruca i unes ulleres de sol.

Posteriorment, els policies van escorcollar el vehicle i van trobar diverses bosses de plàstic plenes de roba etiquetada en la totalitat. Es dona el cas que alguna de les peces també portava el dispositiu d’alarma i els penjadors posats. Una vegada valorada, es va constatar que la quantia econòmica de la roba recuperada ascendia a 5.717,01 euros.

Per aquests motius, els agents de la Secció d’Investigació de la Policia Municipal de Girona van detenir Cristian S.S. i Maria del Carmen S.E. com a presumptes autors de cinc furts.