David Bustamante entra als jutjats de Santa Coloma de Farners per videoconferència

Ha resolt una suposada agressió a un paparazzi de "Cazamariposas"

L'artista David Bustamante estava citat avui a declarar al jutjat de Santa Coloma de Farners (Selva) acusat d'una agressió al fotoperiodista de "Cazamariposas", Jordi Martín. Amb tot, el cantant ha comparegut a través de videoconferència des dels jutjats de Pozuelo de Alarcón on s'ha arribat a un acord entre les dues parts, per la qual cosa el procediment penal contra el càntabre no tirarà endavant.

Els fets es van produir l'estiu de l'any passat en un àrea de servei de l'Autopista AP-7 situada dins la comarca de la Selva, quan el fotògraf seguia al cantant i intentava captar una imatge de Bustamante, separat uns mesos enrere, amb una dona. Bustamante i Martín es van arribar a encarar i el paparazzi el va acabar denunciant per agressió i amenaces.

"Mitjançant aquest comunicat als mitjans volem informar que avui s'ha celebrat al Jutjat n ° 1 de Santa Coloma de Farners (Girona) el judici de David Bustamente contra el paparazzi amb el qual va tenir l'altercat al juliol de 2017, existint en el mateix denúncies creuades per presumptes lesions i amenaces.

El Sr. Bustamante ha comparegut mitjançant videoconferència als jutjats de Pozuelo d'Alarcón. El paparazzi ha tingut l'oportunitat de parlar amb D. David Bustamante per disculpar-se, la comprensivitat i el tarannà del meu client ens ha portat a retirar la denúncia interposada per aquesta part durant el judici oral. El ministeri fiscal que estava present en la vista oral, no ha apreciat delicte en els fets i per tant no ha formulat acusació", apunta el comunicat facilitat a la premsa.