Detingut per conduir drogat i sense permís després d'accidentar-se a Riudellots de la Selva

L'home té 22 anys i és de Santa Coloma de Farners

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el passat 17 de maig, un conductor, de 22 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Santa Coloma de Farners (La Selva), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.

Els fets van passar cap a les sis de la tarda del mateix 17 de maig quan es va produir un accident de trànsit per un encalç, a la carretera C-25, al seu punt quilomètric 239, dins el terme municipal de Riudellots de la Selva (La Selva).

Els agents van comprovar que les dues persones que anaven en un dels vehicles havien patit ferides lleus mentre que l’altre conductor, que havia provocat l’accident, no facilitava cap mena de documentació.

Els mossos van constatar que l’home no tenia permís de conduir, no disposava d’assegurança ni havia passat la corresponent Inspecció Tècnica de Vehicle (ITV). A més, en fer-li la prova de drogues i estupefaents va donar positiu en THC.

Per tot això, els agents van detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.

El detingut va passar el 18 de maig a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.