Detingut per cometre vuit robatoris en habitatges d’una urbanització de Sant Feliu de Guíxols

Els agents també han detingut una dona per un per delicte de receptació

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 7 de maig un home acusat de cometre vuit robatoris, un d'ells en grau de temptativa, en habitatges d’una urbanització de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). El detingut té 29 anys i és de nacionalitat espanyola i veí de Castell – Platja d’Aro. El mateix dia els Mossos també van detenir una dona de 28 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Castell – Platja d’Aro com a presumpta autora d’un delicte de receptació. A finals del mes d’abril vuit veïns de la urbanització d'El Mirador del municipi de Sant Feliu de Guíxols van denunciar que havien estat víctimes d’un robatori amb força a les seves segones residències. Els propietaris van manifestar que aquests robatoris s’havien efectuat entre el 23 i el 24 d’abril.
 
Tots els immobles presentaven forçament al bombí de la porta principal o de les portes corredisses i tenien les estances regirades. De l’interior van sostreure un total de set televisors, un ordinador, dues càmeres fotogràfiques, eines de bricolatge i abrics. En un dels domicilis va forçar el bombí però no van aconseguir entrar a l’interior. El 7 de maig, i després de les indagacions fetes per la Unitat d’Investigació d’aquesta comissaria, els mossos van detenir el presumpte autor d’aquests vuit robatoris. En el marc de la investigació el mateix dia els mossos van detenir una dona com a presumpta autora d’un delicte de receptació. Els agents van saber que la detinguda havia ofert a un ciutadà un televisor de 40 polzades robat en un d'aquests habitatges a canvi de 200 euros, sabent que tenia procedència il·lícita.

Els detinguts, a qui els consten antecedents, van passar el dia 8 de maig a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.