Emotiu final de lliga a Montilivi amb celebracions i derrota

Un gol de Vietto ha donat la victòria als de Marcelino

El Girona FC ha celebrat el darrer partit de la temporada a Montilivi en una campanya històrica amb una derrota davant el València CF. Un gol de Vietto a la segona part ha donat la victòria als de Marcelino en un partit intranscendent pels dos equips.

A la primera part, el Girona FC ha sortit amb ganes de tenir el domini, però les ocasions han estat poques. El "Choco" Lozano Stuani han tingut les primeres arribades i, part d'un pacient València, TorresZaza han estat els que han creat el perill a l'àrea gironina.

La primera ocasió clara ha estat de Guedes, però Bono ha intervingut per aturar el seu xut. I al 37, Borja Garcia ha tingut una oportunitat d'or per avançar-se al marcador, però Jaume, amb una gran intervenció, ha desviat el seu remat. Poc després, altre cop el porter Jaume ha evitat el gol del Girona, en aquest cas de Stuani.

A la represa, el València ha tingut més protagonisme i ha avisat amb un xut de Carlos Soler que ha atrapat Bono. I al minut 61, ha arribat el gol dels visitants. Ha estat Vietto, que ha robat la pilota i ha acabat disparant un xut espectacular impossible per a Bono.

Amb el gol visitant, el Girona intentat buscar l'empat. La més clara l'ha tingut Olunga, però el seu remat s'ha estavellat al travesser. El València, però, no s'ha volgut conformar amb el 0-1 i Rodri ha tingut una ocasió que ha atrapat Bono.

Al 81, ha arribat el canvi més esperat pel Girona, i ha entrat al terreny de joc el capità Eloi Amagat. Amb la seva entrada, Montilivi ha esclatat per acomiadar a un històric del club. I només d'entrar, ha tingut una ocasió per empatar el partit. També ho han intentat Timor i Stuani, però finalment, els tres punts han marxat cap a València.