Més d'un centenar de vols privats a l'Aeroport de Girona amb motiu de la Fórmula 1

La majoria d'aeronaus procedeixen de països europeus

Els aeroports de Barcelona-El Prat i Girona-Costa Brava operaran durant aquest cap de setmana 275 vols privats amb motiu del Gran Premi de Fórmula 1 de Montmeló, segons ha informat Aena en un comunicat.

L'Aeroport de Barcelona preveu operar un total de 141 moviments d'aviació corporativa, 72 d'arribada i 69 de sortida. El dia amb més volum d'operacions va ser el dijous 10 de maig amb 18 aterratges i el de major nombre de sortides serà demà diumenge amb 23 enlairaments. La majoria d'aeronaus procedeixen de països europeus com França, Gran Bretanya, Alemanya i Espanya.

Per la seva banda, l'Aeroport de Girona té previst operar un total de 134 vols privats, dels quals 70 són arribades i 64 sortides, essent també el diumenge el dia que més operacions registrarà l'aeroport gironí amb 40 moviments. La majoria d'aeronaus procedeixen del Regne Unit, Suïssa, Itàlia i Alemanya. A més, s'establirà per demà diumenge un pont aeri d'helicòpters pel trasllat de pilots i personalitats de la F1 des de l'Aeroport de Girona al Circuit de Catalunya.