L'artista Esther Polo organitza un taller per dialogar amb la seva obra a Sils

L'exposició clourà avui divendres

L'artista Esther Polo va proposar un taller participatiu obert al públic per tal de repensar, contextualitzar, aprofundir i dialogar amb la seva obra "la Cadira" exposada a la Sala d’exposicions de l’Ajuntament de Sils.

Un grup  de nens i nenes van participar a la vista guiada que l’artista va oferir abans de procedir al taller on es va repensar una nova història i nous reptes per “la cadira.  Els treballs d’expressió artística realitzats van quedar plasmats en un llibre d’artista fet per a cada participant.

Esther Polo es un dels tres artistes seleccionats que està realitzant un recorregut per diferents sales d'exposicions de la comarca dins el projecte "Art en Ruta" impulsat per el Consell Comarcal de la Selva.  La mostra ha estat seleccionada en la primera edició del programa Art en Ruta, que té la finalitat de crear un circuit anual expositiu, promoure les obres dels artistes i oferir una plataforma conjunta de promoció del talent artístic de la comarca. Esther Polo es una artista multidisciplinària de Sant Hilari Sacalm que es defineix a si mateixa com una persona impulsiva i inquieta i que entén l'art com una manera de viure.

La propera exposició

L’l’exposició La cadira de l’artista Esther Polo s’ha pogut visitar a la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Sils, en el marc del projecte Art en Ruta, que impulsa el Consell Comarcal de la Selva durant gairebé un més. L’artista ha presentat el seu treball La Cadira un element de la nostra vida quotidiana que fora de context esdevé una nova obra, crea noves imatges, viatja, es barreja entre la gent i crea una nova visió..., una peça que continua viva amb un munt de vivències.

Art en Ruta és una acció dins el marc de la iniciativa SelvaCultura, que també inclou el portal www.selva.cultura.cat de promoció de l’activitat cultural de la comarca de la Selva, les jornades “Cultura, creativitat i desenvolupament local” i el “Dossier de professionals de les arts escèniques i la música de la Selva”. Amb aquest projecte, el Consell Comarcal de la Selva preveu seguir donant suport a la promoció de l’escena cultural com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca.

Un exemple és la web SelvaCultura que es va posar en marxa, un portal de promoció de l’activitat cultural de la comarca de la Selva, amb una especial focalització entorn de les arts escèniques i visuals i la música, que té l'objectiu d'impulsar l’activitat artística, fomentar el consum cultural i generar nous públics per a la cultura dels municipis selvatans.

L’exposició ha estat seleccionada en la primera edició del programa “Art en Ruta”, promogut pel Consell Comarcal de la Selva, que té la finalitat de crear un circuit anual expositiu, promoure les obres dels artistes i oferir una plataforma conjunta de promoció del talent artístic de la comarca.

Art en Ruta es una acció dins el marc de la iniciativa SelvaCultura. Amb aquest projecte, el Consell Comarcal de la Selva preveu seguir donant suport a la promoció de l’escena cultural com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca.