Enxampen un lladre que acabava de robar joies d'un apartament de Llançà

Es tracta d'un home de 41 anys amb antecedents

Els Mosssos d'Esquadra amb la col·laboració de la Policial Local de Llançà (Alt Empordà) han detingut un home de 41 anys i veí del municipi com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. Va passar el 7 de maig a un quart de set de la tarda, quan el cos va rebre l'avís d'un possible robatori en un bloc d'apartaments del carrer Anselm Clavé de Llançà.

Agents de mossos i la Policia Local es van desplaçar fins al lloc i van constatar que algú havia trencat el vidre de la finestra d'un dels apartaments i havia accedit a l'interior. Seguidament van entrar a l'immoble i van interceptar un individu quan sortia del pis. L'home portava uns guants posats i acabava de llançar unes claus. Durant l'escorcoll, els policies van trobar una llanterna, un collaret i un braçalet, que l'home acabava d'agafar de dins del domicili. Per tot plegat, va quedar detingut per la seva presumpta implicació en un delicte de robatori.

El detingut, que té nombrosos antecedents, és un home de 41 anys, veí de Llançà (Alt Empordà) i de nacionalitat espanyola. El 9 de maig va passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va ordenar la posada en llibertat amb càrrecs.