Enxampen a Vilablareix una conductora accidentada que quintuplicava la taxa d'alcohol

Es tracta d'una dona de 39 anys veïna de Salt

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment una conductora de 39 anys, veïna de Salt (Gironès) i nacionalitat espanyola com a presumpta autora d'un delicte contra la seguretat viària.

Els fets van passar cap a tres quarts de cinc de la tarda del 7 de maig, quan dos vehicles van col·lidir per fregament a l'accés del peatge de la sortida 7 de l’autopista AP-7, dins el terme municipal de Vilablareix (Gironès). Després de comprovar que no hi havia ferits en el sinistre, els agents van veure que la conductora d'un dels vehicles implicats presentava signes evidents de trobar-se sota els efectes de l'alcohol.

En fer-li la prova d'alcoholèmia, va donar un resultat positiu d'1,37 mg d'alcohol per litre d'aire espirat (mg\/l), superant cinc vegades el límit legal permès que en aquest cas era de 0,25 mg\/l en aire espirat. Per aquest motiu, els agents van denunciar penalment la dona per un delicte contra la seguretat viària. La conductora haurà de comparèixer davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Girona quan se li requereixi.