Roses adjudica els serveis de transport marítim de viatgers i lloguer de patins a les platges

Només falta l'aprovació del Servei de Costes de la Generalitat

La Junta de Govern Local de Roses celebrada ahir al matí, va acordar l’adjudicació dels serveis de temporada a les platges de Roses, corresponents a les autoritzacions de punts d’amarrament i guinguetes per al transport marítim de viatgers, així com un servei de lloguer de patins aquàtics, caiacs i paddelsurf.

Un cop tramitat el concurs i valorades les ofertes presentades pels licitadors, les autoritzacions per a la instal·lació de punts d’amarrament d’embarcacions de transport turístic de passatgers i de les guinguetes de venda de tiquets corresponent, han recaigut sobre les empreses Roses Serveis Marítims, Màgic Catamarans, Nautilus Submarino i navegació i Turisme d’Empuriabrava.

Els punts d’amarrament estaran situats com cada any a la platja Nova, mentre que les taquilles de venda de tiquets se situaran al passeig Marítim, amb proximitat als amarraments i punts de sortida de les embarcacions. A part d’aquestes quatre adjudicacions, una cinquena prevista en el concurs serà resolta properament mitjançant sorteig, atès que s’ha produït un empat en la puntuació final assolida per diversos licitadors.

Pel que fa a l’altra autorització prevista, corresponent al lloguer de patins aquàtics, caiacs i paddelsurf a la platja de Santa Margarida, aquesta ha recaigut sobre Rumen Petrov.

Amb l’acord aprovat per la Junta de Govern, l’Ajuntament ha volgut avançar en la tramitació del concurs, que ara tan sols resta pendent de la resolució favorable del Servei de Costes de la Generalitat de Catalunya i de la presentació de la documentació necessària per part dels adjudicataris (autoritzacions per al servei de transport de passatgers i compliment condicions establertes per a les taquilles de venda de tiquets).