L'Eibar desperta al Girona del somni europeu

Els de Mendilibar han derrotat el conjunt gironí per 1-4

Les aspiracions del Girona per anar a Europa s'han vist esvaïdes després de la contundent derrota davant l'Eibar (1-4) a Montilivi. Dos gols de Kike Garcia, un de Joan Jordán i un altre d'Inui han deixat en res el gol d'Aday. Els de Machín se situen novens a l'espera d'un miracle per optar a posicions europees.

El matx ha començat amb un Eibar intens que ha avisat amb un xut de Pedro León que ha atrapat Bono. Però al minut 8, els visitants han aconseguit avançar-se al marcador gràcies a un gol de Kike Garcia.

Per part del Girona, que no s'acabava de trobar còmode, Stuani ha tingut un remat que ha atrapat Riesgo. Poc després, els blanc-i-vermells han vist com els anul·laven un gol per fora de joc.

El gol que sí que ha pujat al marcador ha estat el de l'Eibar. Al minut 37, un córner ha acabat amb un remat de Kike Garcia i amb la pilota al fons de la porteria gironina. I a les acaballes de la primera part, una gran aturada de Bono ha evitat que els visitants sentenciessin el partit.

A la represa, el Girona ha sortit amb ganes de remuntar el partit i, al 55, després d'una jugada assajada, Aday ha superat Riesgo i ha fet l'1-2.

Amb el gol blanc-i-vermell, Montilivi ha cregut en la victòria i els de Machín s'han llançat a buscar  l'empat. Ho han intentat Muniesa i Aday però s'han topat amb el porter Riesgo. Stuani també ha tingut un remat que ha marxat desviat. Però quan més perill creava el Girona, ha arribat el gol de l'Eibar.

Ha estat al 80, quan els visitants han tret una falta amb rapidesa que ha agafat a la defensa blanc-i-vermella despistada i que ha acabat amb el gol de Joan Jordán. I poc després, al 88, Inui ha fet el quart gol visitant, que ha acabat esvaint les esperances del conjunt gironí.