Llançà prepara la tercera Foodtruckada

Tindrà lloc els dies 19 i 20 de maig

El municipi de Llancà (Alt Empordà) celebra el cap de setmana del 19 i 20 de maig la tercera edició de la Foodtruckada al Port on, al marge de l’oferta d’una desena de food trucks, s’oferirà a tots els assistents un programa d’activitats gratuïtes per a tots els públics.

El dissabte a partir de les 11h, les activitats començaran amb la  sessió de contes infantils  “ Contes de la maleta de Can Font” a càrrec de la companyia de Meritxell Yanes a la Biblioplatja del Port.

Tot seguit, a partir de les 12h, el reconegut grup infantil “El Pot Petit” ens presentarà el seu tercer disc “A l’Aventura” des de l’aparcament del Port de Llançà.

A la tarda, a partir de les 18h, es farà un taller de maquillatge a càrrec “d´Embolic de Somnis” el qual serà el preludi a les activitats de tarda, la qual s’animaran fort a partir de les 19h, amb l’actuació de la Xaranga “Bufant Fort Street Band”.

Dissabte al vespre, a l’hora de sopar (21h) es podrà gaudir del concert de “Strawberry Friends” on cantarà les millors versions dels Beatles.

I per acabar el dissabte de la millor manera, a partir de les 23h hi haurà l’actuació de “Il Duo al Pesto” amb les seves fantàstiques versions de les cançons més reconegudes del panorama musical.

El diumenge al matí,a partir de les 12h,  hi haurà una de les grans actuacions del cap de setmana amb l’Espectacle d’animació “El petit Lilo”, un cadell de gos gegant ple d’energia i molt entremeliat que voldrà jugar amb tots els assistents!

I per concloure el cap de setmana, el diumenge a partir de les 18h tindrà lloc un taller de “Jumping Clay” amb Regals Mar i, a partir de les 19h, el Dj Marc Ferrer punxarà els millors temes de música ambient fins a la nit.