La Policia Local de Llançà crea una nova oficina per denunciar robatoris, furts o estafes

Evitarà als ciutadans el desplaçament fins a Figueres

Els veïns i turistes de Llançà ja no s'hauran de desplaçar forçosament a la comissaria dels Mossos de Figueres si han de denunciar un delicte. Tot plegat gràcies a un acord entre la policia catalana i la de la localitat alt-empordanesa, que preveu l'obertura d'una oficina al municipi per infraccions com robatoris en habitatges i vehicles, furts, danys, o estafes bancàries. A més, també es podran denunciar pèrdues d'objectes.

La signatura s'ha fet aquest dimecres, després d'un període de formació dels agents del cos local. Des del desembre passat, s'han realitzat pràctiques reals de recepció de denúncies. En total se n'han recollit 23: vuit per robatori amb força a domicili, quatre pèrdues d'objectes i tres més per furts, entre d'altres.

Un caporal i tres agents seran els responsables d'aquesta oficina de denúncies en un horari que, d'entrada, serà de dilluns a divendres de vuit del matí a vuit del vespre. La intenció, però, és ampliar el servei de l'oficina i que estigui en funcionament tots els dies de l'any.