Millo es reunirà amb Madrenas però refusa parlar sobre les conseqüències de l'1-O

Foment preveu acabar les obres del tram de l'N-II entre Sils i Maçanet aquesta tardor

El delegat de l'Estat a Catalunya, Enric Millo, i l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, han acordat reunir-se el proper 24 de maig. De moment, només s'ha fixat la data de la trobada i en els propers dies es concretarà tant l'ordre del dia com el lloc.

El delegat, però, ja ha avançat que la seva voluntat és només "parlar d'aquells temes que afecten projectes de l'Estat a Girona". "És una reunió de treball i no per discutir sobre idearis polítics", ha dit Enric Millo, en referència a la petició que li va fer arribar l'alcaldessa per incloure les conseqüències de l'1-O a l'ordre del dia.

El delegat espera que aquesta sigui una reunió "en positiu" i que permeti començar "una nova etapa per restaurar una relació normal entre les dues administracions". Millo ha fet aquestes declaracions durant una compareixença de premsa aquest dimecres a la Subdelegació de Girona, després de visitar les obres del tram de l'N-II entre Sils i Maçanet de la Selva. Uns treballs que costen 24,5 milions d'euros (MEUR) i que Foment espera poder enllestir aquesta tardor.