Reobre l'hotel Nieves Mar de l'Escala, tancat des de 2015

Les instal·lacions comptaran amb 75 habitacions renovades

La cadena RV Hotels reobre a partir d'avui l'hotel Nives Mar de l'Escala (Alt Empordà) amb 75 habitacions totalment renovades, totes amb vistes al mar, terrassa, piscina i jardí. El projecte hoteler inclou convertir l’establiment en un 4 estrelles, l’ampliació fins a 225 habitacions i zona chill out i spa, amb una inversió prevista de 24 milions d’euros.

L’hotel de tres estrelles, situat davant del Passeig Marítim, és un històric establiment estretament lligat a l’evolució del municipi de l’Escala (Alt Empordà). Els seus orígens es remunten al 1916, quan Nieves Suñer i Josep Ballester van inaugurar la bodega Can Gelada. Convertida posteriorment en taverna, l’arribada del turisme a la població en va propiciar la reconversió en una fonda.

No va ser fins l’any 1976 que els seus besnéts van construir l’Hotel Nieves Mar sobre les antigues vinyes familiars. Tancat l’any 2015, l’Escala perdia un dels establiments més importants que formen part de l’escassa oferta hotelera de la població. 

D’aquesta manera l’oferta d’allotjaments turístics de la cadena RV Hotels del Grup Rosa dels Vents continua creixent i complementa la seva expansió després de l’adquisició el 2017 de l’Hotel Tuca a Vielha (4E – 115 habitacions) i l’Hotel Orri a Tredós (3E – 30 habitacions).