Onada de robatoris a segones residències de S'Agaró

Els lladres han entrat a dotze domicilis aparellats

Les cases de segona residència de la urbanització el Mirador de S'Agaró (Baix Empordà) s'han convertit en l'objectiu dels lladres. Aprofitant que no hi havia ningú, han entrat a un total de dotze habitatges, tots situats a tres carrers propers a la urbanització. Els assaltants han forçat els accessos a totes elles, ja sigui traient el bombí de la porta principal o, si no han pogut, forçant les portes corredores de les terrasses.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís aquest dimecres a dos quarts de cinc de la tarda. Ha estat un vigilant de la zona qui s'ha adonat dels robatoris, que s'han pogut produir des del dia 22.

El lladre o lladres s'han endut televisions i altres aparells electrònics petits, com ara consoles, petits electrodomèstics, càmeres o tauletes tàctils.

Els Mossos han obert una investigació i estan recopilant proves, com ara recollint possibles empremtes o mirant si hi ha càmeres de videovigilància que hagin pogut captar els assaltants, per identificar i detenir l'autor o autors dels robatoris amb força a l'interior de domicili.